Ez egy blog

Ha nem érdekel, ne olvasd ;-)

Az oldalról

Saját filmkritikáim, előrejelzéseim, figyelmeztetéseim

Pár jófej link

kattintas.4u.hu

Legközelebb...

Futurama - Into the Wild Green Yonder

Filmkritikák többnyire

2009.09.24. 19:37 piritofchristmasn

A Simpson család - 3. Évad

Címkék: család dvd simpson évad

Forrás: xpress.hu - VÉGRE SIMPSON DVD 3

Sokáig vártunk rájuk, de most, hogy végre itt vannak, nem lehet velük betelni: harmadik évadához érkezett A Simpson család.

Itt az egész harmadik évad vágatlanul szerepel – minden poén és minden animációs baki az eredeti. Az írók, a rajzolók és a szinkronszínészek csípős megjegyzései ismét ott rejtőznek minden egyes rész mögött, bár az évad végére észre fogják venni, hogy kifogytunk a mondanivalóból, és a hangsávon leginkább csak némi dulakodás fojtott hangjai, nyögések és sikolyok hallatszanak. (De ez csak durva tréfa, nyugalom! A következő évad DVD-kiadásában már nem lesz ilyen.)

Ebben az évadban találkoznak Simpsonék a szerelemmel. Homer és Marge kézfogójának is tanúi lehetünk, vigyoroghatunk Homer majdnem beteljesedő románcán egy country-énekesnővel, meghökkenhetünk Marge nővére, Selma házasságán, amit egy sunnyogó-fószerrel köt, megdöbbenhetünk, amikor Milhouse nem Lisába szeret bele, ráadásul belepillanthatunk egy 1971-es felvilágosító filmbe, a Muszi Nyuszi Kalauza a Tudod Mihez-be. Nem beszélve Homer egy masszírozó fotelben elszenvedett pszichedelikus vágtájáról vagy felejthetetlen rapszódiájáról a Csokoládé Földjén. Ahogy így elnézem, nem is rossz a felhozatal! Ha jobban belegondolok, ettől az évadtól úgy fog majd tűnni, hogy a második volt az első.

Üdv,
Cimborájuk, Matt Groening

Homer, Marge, Bart, Lisa és a kis Maggie, azaz a Simpson család immáron harmadszor teszi jelenését a nappalinkban, méghozzá az InterCom istápolásában. A harmadik évad 2009. október 29-én érkezik meg. Mivel nem mai gyerek, ráadásul tévés produkció, az eredeti képarány jelen esetben 4:3-at takar, az angol és a magyar hang pedig egyaránt DD2.0-ás, ugyanakkor lesz itt magyar és angol felirat is, valamint mindenféle extra (angolul tudóknak):

  • Audiókommentár egyes epizódokhoz
  • TV-reklámok
  • Video zenedoboz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arrrght.blog.hu/api/trackback/id/tr161404801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása