Ez egy blog

Ha nem érdekel, ne olvasd ;-)

Az oldalról

Saját filmkritikáim, előrejelzéseim, figyelmeztetéseim

Pár jófej link

kattintas.4u.hu

Legközelebb...

Futurama - Into the Wild Green Yonder

Filmkritikák többnyire

2009.04.19. 17:55 piritofchristmasn

Simpson Mozifilm

Címkék: simpsons movie

https://m.blog.hu/pi/piron/image/Simpsons-Poster%201.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sikeres, híres, gyönyörű látvány, kiváló élmény. Ezzel a szavakkal jellemezném a filmet. A legjobb animációs film ami 2009 évig jött létre.

 

Egy tipikus amerikai család: apa, anya, három gyerek, kutya és macska. Legfeljebb annyiban térnek el az átlagostól, hogy sárgák, csúcsfejűek, gülüszeműek és az őrület határán élnek. Meg nagyon szeretik a fánkot.

Barátaik és ismerőseik többnyire szintén mind sárgák (néhányan zöldek), de furcsaságban biztosan felveszik velük a versenyt. Szélesvászonra van szükség ahhoz, hogy beleférjen Homer Simpson minden boldonsága. Ezért volt szükség A SIMPSON CSALÁD – A FILMre.

Az immár közel két évtize futó, de frissességéből mit sem vesztett TV-sorozaton alapuló, mohón várt animációs mozifilmben Homernak meg kell mentenie a világot a katasztrófától, amiért egyedül ő maga a felelős. Természetesen felvonul a filmben Springfield összes jól ismert karakteres lakója, de egy új szereplő is tiszteletét teszi néhány pillanatra: Pókmalac!

A kultikus sorozat mozifilm-változata nem csak a megrögzött Simpson család rajongókat hódította meg, hanem új híveket is szerzett sárga barátainknak. A Simpson családot nem véletlenül tartják a 2007-es éve talán legjobb vígjátékának - kicsiknek, de főleg nagyoknak szóló igazi poén-orkánra kell felkészülnie minden nézőnek! A film eddig több mint félmilliárd dollár bevételt termelt világszerte a mozikban, és ezzel minden idők 50 legeredményesebb produkciói között találjuk!

Íme néhány kép, befejezőül:

http://www.channel4.com/film/media/images/Channel4/film/S/simpsons_movie_lg_06--film-A.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://igor69.files.wordpress.com/2009/02/the_simpsons_movie06.jpg

 


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arrrght.blog.hu/api/trackback/id/tr261074563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása