Ez egy blog

Ha nem érdekel, ne olvasd ;-)

Az oldalról

Saját filmkritikáim, előrejelzéseim, figyelmeztetéseim

Pár jófej link

kattintas.4u.hu

Legközelebb...

Futurama - Into the Wild Green Yonder

Filmkritikák többnyire

2009.06.16. 18:45 piritofchristmasn

We're back baby!

Címkék: futurama

 

Jobb hír nem is lehetne! :)

 

Muszáj év hírének titulálni, még akkor is, ha mindenki ismerheti, hogy mennyire jövök ki az animációs sorozatokkal: a Futurama visszatér a tévéképernyőre, mivel a Comedy Central 26 epizódot rendelt meg a népszerű animációs sorozatból.

futurama-cast

A sorozatot annak idején 2003-ban 5 évad után kaszálta el a FOX, s azóta DVD-s filmeken és a Comedy Central-os ismétlésekben élt tovább, s mivel a siker töretlen volt, még az ismétléseket is sokan nézték, így úgy tűnik, hogy hasonló sors vár rá, mint annak idején a Family Guy-ra, mely felélesztve ma már a legnépszerűbb FOX-animáció. (Na, ja. Animációs sorozatokat könnyű felélesztgetni…)

UPDATE: A visszatérés várható ideje 2010. második fele és minden eredeti hang vissza fog térni, bár egyelőre még a szerződések nem köttettek meg. A folytatás az utolsó rész folyománya lesz: Yonder felszáll és…

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arrrght.blog.hu/api/trackback/id/tr661189385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása