Ez egy blog

Ha nem érdekel, ne olvasd ;-)

Az oldalról

Saját filmkritikáim, előrejelzéseim, figyelmeztetéseim

Pár jófej link

kattintas.4u.hu

Legközelebb...

Futurama - Into the Wild Green Yonder

Filmkritikák többnyire

2009.08.03. 20:29 piritofchristmasn

Egy óriási hét után...

Címkék: simpsons kicsi dvd farkas sziget meg egy pasi két darren shan darrenshan

A kiadók ügyeltek rá hogy a kurva-kibaszott tanév jól kezdődjön! Íme a Szeptemberre várható megjelenések, amik érdekelnek:

1. Darren Shan - Farkas sziget

http://www.mora.hu/parameters/mora/documents/MoraBookShop/konyvek/6fadd568ac13718fac123398a51e23e4_20l.jpg

A farkas Augusztus 29-én támad, megint egy újabb csodálatos fordítóval /fintorgó arc/ .

 

„A fák koronája felett elsuhanva meglátjuk a vérfarkasokat. Mutáns, gonosz, szőrös teremtmények, hatalmas muszklikkal, agyarakkal és karmokkal. A bennem lakozó fenevad megpróbál felszínre törni, némán vonít torz testvéreinek. Nem sikerült megszabadulnom a farkastól…"

Mialatt a titokzatos Árny démonokat toboroz hadseregébe, Grubbs és csapata elkeseredetten igyekszik kideríteni, mivel is áll szemben. Ám amikor egy új nyomot kezdenek követni, legnagyobb meglepetésükre egy régi ellenséghez jutnak el − a Bárányokhoz.
A Grady-átok veszélyesebb, mint valaha. A vérfarkasok szabadon portyáznak, és nagyon éhesek…

 

 

Simpson család 2. évad DVD

http://i39.tinypic.com/24ltugp.pngSzeptember 2.-án!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tú end hálf men szízön ván

Charlie Harper, a megrögzött agglegény nagykanállal eszi az életet: van egy túlfizetett állása, egy gyönyörű háza Malibun, ráadásul a nők egymás kezébe adják nála a kilincset. Aztán váratlanul beköltözik hozzá a válás nehézségei elől menekülő aggodalmaskodó bátyja, Alan és annak minden lében kanál 10 éves fia, Jake. Bocs, Charlie, az aranyéletnek mostantól befellegzett… Ez a négylemezes kiadás a legjobb új sorozat kategóriájában People’s Choice-díjjal kitüntetett, üdítően szórakoztató vígjáték 24 részes első évadát tartalmazza, melyben Charlie Sheen játssza Charlie-t, Jon Cryer Alant, Jake szerepében pedig Angus T. Jonest láthatjuk. Holland Taylor alakítja a fivérek zsarnokoskodó anyját, Marin Hinkle Alan fagyos exnejét, Melanie Lynskey pedig Rose-t, aki azt hiszi egyetlen randija Charlie-val életre szóló köteléket jelent. Ők tehát a Harper-hímek: két férfi, egy gyerek – zéró felnőtt.

A Két pasi meg egy kicsi teljes első évada 2009. szeptember 15-én jelenik meg DVD-n a FHE forgalmazásában. A négy lemezből álló szett az első évad valamennyi, szám szerint 24 epizódját tartalmazza 4:3-as képpel, (információink szerint) 2.0-ás magyar és angol hanggal, valamint magyar és angol felirattal. Extrák is lesznek a gyűjteményben:

  • Két pasi meg egy kicsi – Így kezdődött

  • Bakiparádé

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arrrght.blog.hu/api/trackback/id/tr191286691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása